tag:blogger.com,1999:blog-8128227251863626816.post4529025646657234234..comments2024-03-16T20:56:16.799+01:00Comments on Eve and Apple: Capuccino likőrEvahttp://www.blogger.com/profile/04328641418555563512noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8128227251863626816.post-7265244022617034552013-02-28T14:54:49.793+01:002013-02-28T14:54:49.793+01:00Szia, régen volt már, de úgy rémlik, hogy én főzőt...Szia, régen volt már, de úgy rémlik, hogy én főzőtejszínnel csináltam ,és azzal nem volt ilyen gondom. Sajnos tejszín és tejszín között nagy tud lenni a különbség...Evahttps://www.blogger.com/profile/04328641418555563512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8128227251863626816.post-84189114818971358192013-02-15T21:41:20.678+01:002013-02-15T21:41:20.678+01:00Én is az újságból vettem anno a receptet, és az al...Én is az újságból vettem anno a receptet, és az alapján készítettem el, viszont nekem harmadnapra az egész teljesen besűrűsödött és krém állagú lett...:( Ráadásul én is ajándéknak szántam, folyékonyan üvegbe töltöttem később ért a meglepetés.<br />Neked hogyan sikerült? Folyékony, likőr állapotú maradt? Az ízével persze nem volt gond, csak az állagával.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8128227251863626816.post-57979764632008567662010-12-20T10:10:19.765+01:002010-12-20T10:10:19.765+01:00Már maga a kép is gyönyörűMár maga a kép is gyönyörűBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com