7/18/2010

Epres fagyi


  • 2 zacskó epres krémpor (ennek hiányában a vaníliás is tökéletes, pl. Aranka)
  • 3 dl tej (illetve amennyit ír a habporos tasak hátulján:))
  • 2 bögre tejföl
  • 2 bögre porcukor
  • 2 bögre eper, botmixerrel pépesítve
A haport készítsd el a tasak hátulján található utasítás szerint. Add hozzá a porcukrot, a tejfölt, és a botmixerrel pépesített epret, majd az egészet még egyszer mixerrel jó alaposan keverd össze. Töltsd az egészet dobozba, tedd a mélyhűtőbe dermedni, és már csak enni kell:)
P.S: Itt egy fagyi azoknak is, akik a gyümölcsös variációt szeretik jobban:)Mi nagyon szerettük, remélem, Nektek is fog tetszeni! Tetszés szerint más gyümölccsel is készíthető (pl. szeder, málna, barack stb.) (1 bögre=2dl)

4 megjegyzés:

  1. Egyszerű és nagyszerű recept, olyan imádni való!!! Eddig bírtam, tovább nem, holnap fagyit készítek a recepted alapján. KÖSZÖNÖM!!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon cuki ez a kép :)))

    VálaszTörlés
  3. Hú de megenném most a nagy melegben.
    Nagyon jókat főzöl, gyorsan megéhezik itt nálad az ember lánya.
    szépek a fotók is.
    Üdv.
    Kriszti

    VálaszTörlés