- 1 csomag leveles tészta
- 2 tonhal konzerv
- 2 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 3 nagyobb csemegeuborka
- fűszerek ízlés szerint
- szezámmag
A levelestésztát hagyd felengedni, majd nyújtsd téglalap alakúra. A tonhal konzervet jól csöpögtesd le, törd össze villával, add hozzá az apróra kockázott csemegeuborkát, a tejfölt, és a mustárt, majd fűszerezd ízlés szerint, és jól forgasd át. A masszát kend a leveles tésztára, úgy, hogy az egyik részén hagyj kb.5 cm-t szabadon. Tekerd fel, és szeleteld 2 cm-es csigákra. A tetejét szórd meg szezámmaggal.Sütőpapírral bélelt tepsiben süsd 220 C-on, amíg szép piros nem lesz.
P.S: Jó nagy kihagyás után jelentkezem, sajnos engem is elkapott a megfázás, így a konyha közelébe se mentem több, mint egy hétig:(. Utána következett egy kis ausztriai képzés:), de mostmár itthon vagyok, és főzök is!Carlos valami tonhalasat szeretett volna enni, így ez készült tegnap vacsorára! Gyorsan megvan, hidegen és melegen is isteni!
Jól néz ki és az ötlet is jó!
VálaszTörlésKöszi Ottis, aranyos vagy! És örülök, hogy itt vagy!Puszi
VálaszTörlésSzia Évi :) Végre újra van mit nézegetnem...a receptek megvalósításához még gyűjtöm az erőt :DDD
VálaszTörlésNemfőzős (de bloggolvasó) baratnőd, Jutkity