- 4 dl natúr joghurt
- 400 gr gomba
- 1 vöröshagyma
- 3 sárgarépa
- petrezselyem
- 1 citrom
- olívaolaj
- só
- bors
A vöröshagymát vágd apróra, majd pirítsd üvegesre az olívaolajon. Add hozzá a felszeletelt gombát, és locsold meg a citromlével. Sózd, borsozd, keverd össze. Egy tálba nagy lukú reszelőn reszeld le a sárgarépát, öntsd hozzá a serpenyő tartalmát, majd az apróra vágott petrezselymet, és a joghurtot, és jól forgasd össze az egészet. Mehet be a hűtőbe tálalásig:)
P.S: Remélem, nem unjátok még nagyon a salátáimat, de tudjátok, most muszáj így főznöm még egy kis ideig. Egyébként ez a joghurtos-gombás saláta hihetelenül finom, igazi nyári felfrissülős kaja, grillezett csirkemellel ettük:)
Dehogy unjuk a salátákat, sőt, jó is, hogy írod őket! Én csak téged sajnállak, hogy ezt kell folyamatosan enned...
VálaszTörlésÉdes vagy! Augusztusig már nem sok maradt hátra:), azt valahogy még kibirom!Szerencsére elég jól variálható téma, így nem unom meg gyorsan. Egyébként néha csalok is egy kicsit, pl. a garden party-ra készült gofriból azért megettem a levágott széleket:)
VálaszTörlés