- 800 gr csirkemell filé
- 1 zacskós gombakrémleves
- 2 dl tejföl
- 2 dl főzőtejszín
- 1 dl tej
- só
- bors
- ételízesítő
- zöldfűszerek ízlés szerint
- 1 brokkoli
- olaj
A csirkemellet vágd vékony szeletekre, klopfold ki, majd forgasd bele mindkét oldalról a gombakrémleves porba. hússzeleteket tedd egymás mellé egy kiolajozott tűzálló tálba. A tejfölt keverd el a tejszínnel és a tejjel, adj hozzá pici ételízesítőt, sót, borsot, zöldfűszereket (én egy kis bazsalikomot és oregánót tettem), és ezzel a cuccal öntsd nyakon a húst. 200 C-ra előmelegített sütőben süsd, amíg szépen meg nem pirul. Párolt brokkolival vagy krumplipürével tálald.
Forrás: Dobra hrana, 06/2010
Nagyon guszta
VálaszTörlésNagyon guszta
VálaszTörlés