- 3 tojás
- 1 bögre cukor
- 1 vaníliás cukor
- 1 bögre joghurt
- 0,5 bögre olaj
- 1 bögre liszt
- 1 bögre gríz
- 1 sütőpor
- 600-700 gr őszibarack
A tojások fehérjét verd kemény habbá, add hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot, majd állandóan keverve a tojások sárgáját. Mehet bele a joghurt és az olaj is. Egy tálban keverd össze a lisztet a grízzel és a sütőporral, majd add a tojásos masszához. Jól keverd össze az egészet, majd öntsd vajazott-lisztezett formába, és a tetejére körkörösen tegyél (meghámozott) barackszeleteket. 200 C-ra előmelegített sütőben süsd tűpróbáig.
Nagyon finom lehet
VálaszTörlésnagyon finom lehet
VálaszTörlés