3/26/2012

Megjelent a Kifőztük áprilisi száma!

Kedveseim!



Mint azt már bizonyára sokan tudjátok, megjelent a Kifőztük áprilisi száma. Nézegetem ezt a sok finomságot, csupa íz, csupa tavasz. Az ember legszívesebben végig főzné-sütné az egészet. Ez az, ami miatt olvasom, olvassátok. Mostmár picit mögé is látok, hogy az ízlésesen lefotózott ételek és a hozzájuk tartozó receptek mellett mennyi odaadás, figyelem, szív, lélek, és sok-sok kemény munka kell ahhoz, hogy a tartalom mellett a forma is tökéletes legyen. Le a kalappal a Kifőztük csapata előtt. Viki előtt, aki precízen, pontosan, és mérhetetlen kedvességgel követte végig a receptek útját azok "kifőzőjétől" a Kifőztük-ig. Aki megértette az időszűkét, amiben voltam, miközben egy-egy hétre külföldre kellett mennem dolgozni, aki nem hagyta, hogy lemaradjon a piteforma átmérője a Szerb csavart túróspite receptjéből:), és még sorolhatnám. Kérlek, fogadjátok ezeket a recepteket akkora szeretettel, amekkora szeretettel és odaadással készítettük/készítette őket a Kifőztük csapata.



A Kifőztük ápirlisi számát itt tölthetitek le.

4 megjegyzés:

  1. Mi is köszönjük!:)

    VálaszTörlés
  2. Szepyke, én köszönöm a lehetőséget, és a munkátokat, aminek az eredményét oylan sokan élvezzük:)

    VálaszTörlés
  3. Évi, egyrészt tündér vagy, másrészt nagyon jók a receptjeid! Öröm volt Veled dolgozni. Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  4. Éva, le a kalappal előtted és a receptjeid előtt!:)) köszönöm én is!

    VálaszTörlés