- 190 gr vaj
- 190 gr étcsoki
- 3 tojás
- 1 ek vanília kivonat
- 250 gr cukor
- 120 gr liszt
- 0,5 kk só
- 150 gr vágott dió
A vajat és a csokit olvaszd fel (akár vízgőz felett, akár alacsony lángon), majd tedd félre hűlni. Közben a tojásokat, a vanília aromát és a cukrot keverd jó habosra. A cukros-tojásos masszához add hozzá a langyonsra hűlt csoki-vaj keveréket, majd apránként a sóval elkevert lisztet is. Legvégül forgasd bele a feldarabolt diót, majd öntsd az egészet sütőpapírral bélelet tepsibe. Süsd 180C-ra előmelegített sütőben 30-35 percig.
P.S: Nigella receptje, minimális módosításokkal. Ezt is kipróbáltuk, és nagyon szerettük!
Hűha! Szuper süteményeket találtam nálad! Jövök máskor is. :)
VálaszTörlés(ha kedved van, Te is benézhetsz hozzám)
Nekem is nagyon tetszett! Csak így tovább!
VálaszTörlés