10/05/2024

Uborkás céklasaláta


  • 3 közepes cékla megfőzve, vékony szeletekre vágva
  • 2 uborka, vékony karikákra vágva
  • 1 lilahagyma, vékony szeletekre vágva
  • 1 kisebb csokor kapor apróra vágva
  • 1 kisebb csokor petrezselyem apróra vágva
  • fél jégsaláta, kisebb darabokra vágva

Öntethez:

  • 30 ml olívaolaj
  • 1 citrom leve
  • 1/2 ek fehérborecet
  • fokahagymapor ízlés szerint
A zöldségeket tedd egy nagyobb tálba, add hozzá az apróra vágott zöldfűszereket. Az öntet hozzávalóit jó alaposan keverd össze, öntsd a zöldségekre, és jól forgasd össze. Nagyon finom és csupa egészség 💗



Nincsenek megjegyzések: