- 500 gr tejszínhabpor
- 5 dl ásványvíz
- 4 ek cukor
- 2 vaníliás cukor
- 300 gr darált keksz
- 500 gr málna
- 100 gr durvára vágott mogyoró
- 3 kis zacskó instant vaníliás capuccino por
- tejszínhab
- málna
A tejszínhabporhoz add hozzá a vizet, és verd kemény habbá. Add hozzá a cukrot, vaníliás cukrot, és keverd mixerrel tovább pár percig. A felvert tejszínt oszd 3 egyenlő részre, majd:
- az 1.-be keverd bele a darált kekszet
- a 2.-ba a málnát és a mogyorót
- a 3.-ba a vaníliás capuccino port
P.S: Fél adagot csináltam a diétám miatt, és mert kettőnk számára készült a torta. Elfogyott volna a teljes adag is, de azt már nem mertem megkockáztatni... Akik olvastok, tudjátok, hogy imádom az ilyen könnyű, sütés nélkül készítendő dolgokat, és ez a torta is olyan, mint a többi testvérkéje, mind egytől-egyig családi favorit: Homok torta, Bajadera torta, illetve a Görög fagyitorta. Az elkészítés módja mindnek hasonló, de mégis mind egytől egyig más-más ízvilágú. Ezt a tortát természetesen lehet meggyel, eperrel, vagy bármi más puha gyümölccsel is készíteni. Nem is mondok mást, mindenképp kóstoljátok meg!
P.S 2: Szmarika, ez Neked biztos fog tetszeni:)
ÁÁÁÁÁ! Köszönöm szépen! annyira gyönyörűek a tortáid, imádom őket!
VálaszTörlésMost olvadozok, hogy ilyet írtál nekem:)))
VálaszTörlésPuszi