6/25/2012

Epres vaníliás kehely

  • 2 kis csomag babapiskóta
  • tej
  • 1 zacskó vaníliás tejszínhabpor (ha nincs, jó a síma is)
  • 3 ek porcukor
  • 1 kis tejföl
  • 400 gr eper

A vaníliás tejszínhabport készítsd el a tasakon lévő utasízás szerint. Keverd hozzá a tejfölt és  a porcukrot. A megmosott, lecsepegtetett eper felét turmixold össze, a másik felét vágd darabokra. A piskótákat vágd kockákra, majd mártsd a tejbe (éppenhogy csak, nem kell eláztatni). Üvegtálkákba kedz rétegezni: egy sor babapiskóta, egy sor vaníliás krém, egy sor eperszósz, és darabolt eper. Addig folytasd, amíg el nem fogynak a hozzávalók.Jól behűtve, menta levelekkel díszítve tálald.

P.S: Innen inspirálódtam, persze megint változtattam is rajta.Nagyon finom, csupa krém, csupa eper, igazi nyári desszert. Csodás édesség percek alatt.

Nincsenek megjegyzések: