2/11/2011

Szentjánoskenyeres (karob) kockák


  • 250 gr őrölt szentjánoskenyér (karob)
  • 3 tojás
  • 250 gr cukor
  • 2,5 dl olaj
  • 3,5 dl tej
  • 500 gr liszt
  • 1 sütőpor
Csokimázhoz:
  • 150 gr csoki
  • 120 gr margarin
  • pár csepp olaj
És még:
  • kandírozott narancshéj
Mikszerrel keverd össze a tojásokat és a cukrot, add hozzá az olajat, a tejet, és a sütőporral elkevert lisztet.Legvégül keverd hozzá a karob port is. Öntsd az egészet egy nagyobb, vajazott-lisztezett tepibe, és süsd meg 180 C-ra előmelegített sütőben. A tetejét vond be csokimázzal, és díszítsd kandírozott naranccsal.Kockákra vágva tálald.

Nincsenek megjegyzések: