- 1 egész csirkemell
Páchoz:
- 1 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kk őrölt pirospaprika
- 1 kk sültcsirke fűszer
- pici só
- pici bors
- 2 ek olívaolaj
És még:
- 2,5 dl natúr joghurt
- bazsalikom
Ez egy nagyon finom és nagyon gyors csirkemell recept:) Először fogj egy késes aprítógépet, pakold bele a pác hozzávalóit: a megtisztított, nagyobb darabokra vágott hagymát, fokhagymát, a pirospaprikát, sót, borsot, csirkefűszert és az olívaolajat. Addig dolgoztasd a gépet, amíg szép krémes nem lesz a pác. Ha ezzel megvagy, kockázd fel a csirkemellet és forgasd jó alaposan össze a páccal. Ha van idő, állhat így valamennyit, ha nincs, azt sem baj. Egy serpenyőben melegíts egy kis olívaolajat, és dobd rá a husit, majd süsd teljesen készre. Ekkor öntsd fel a joghurttal és szórd meg ízlés szerint bazsalikommal. Rottyants rajta párat és már tálalhatod is :)
2 megjegyzés:
Nagyszerűnek tűnik ez a recept! Köszi!!!
Timi, az az igazság, hogy az is :) Puszi
Megjegyzés küldése