- 250 gr margarin
 - 250 gr cukor
 - 1 vaníliás cukor
 - 4 tojás
 - 2 ek rum (vagy rumaroma ízlés szerint)
 - 1 kk fahéj
 - 250 gr liszt
 - 1 sütőpor
 - 250 gr mazsola
 - 125 gr darált dió
 
Tetejére:
- vaníliás porcukor
 
A vajat a cukorral, vaníliás cukorral, rummal, tojásokkal és fahéjjal keverd habosra. Add hozzá a sütőporral elkevert lisztet, majd a darált diót, és legvégül a mazsolát. A masszát öntsd vajazott-lisztezett kuglófformába, és süsd 160 C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig (kb. 85 perc). Hagyd hűlni, majd a tetejét szórd meg vaníliás porcukorral.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése