- 12 db réteslap
- 8 ek ajvár
- 400 gr túró
- 3 tojás
- 1 sütőpor
- 400 gr gomba
- só
- ételízesítő
- olaj
A gombát tisztítsd meg, vágd szeletekre, és sóval, ételízesítővel megszórva, kevés olajon párold addig, amíg elfő a leve. A túrót keverd össze a tojásokkal, a sütőporral, és adj hozzá sót ízlés szerint. Fogj egy réteslapot, kend meg 2 ek ajvárral, majd helyezd rá a következő réteslapot, kend meg a túrós-tojásos massza negyedével. Erre jön a harmadik réteslap, erre szórd rá a gomba negyedét. Tekerd fel az egészet szép szorosan, majd kend meg a tetejét pici olajjal. Összesen 4 tekercset fogsz kapni. Tedd mindegyiket egy vékonyan kiolajozott tepsibe, és süsd szép aranybarnára 200 C-on, kb. 25 perc alatt el is készül:)
2 megjegyzés:
Remek párosítás ;-)
Remekmű
Megjegyzés küldése