10/15/2008

Gyors gombás pite

  • 30 dkg gomba
  • 1 fej hagyma felaprítva
  • 4 tojás
  • 1 bögre joghurt (2 dl)
  • 1 sütőpor
  • 10 kanál liszt
  • bors
  • petrezselyem
  • olaj
A felszeletelt gombát párold meg a hagymán, amíg el nem párolog a leve. Sózd, borsozd, add hozzá a petrezselymet, és hagyd hűlni. A tészta hozzávalóit mixerrel keverd össze, majd add hozzá a kihűlt gombát. Olajjal kikent formában süsd 180 C-on, amíg szép aranybarnára nem sül.
P.S: Lehet rozslisztből és teljes kiőrlésű lisztből is készíteni. Lehet hozzáadni bacon kockákat is, úgy is nagyon finom. Joghurttal és ajvárral ettük:)

Nincsenek megjegyzések: