Tészta:
- 2 tojás
- 5 ek cukor
- 1 vaníliás cukor
- 2 dl natúr joghurt
- 0,75 dl olaj
- 5 ek liszt
- 3 ek gríz
- 1 kk sütőpor
- pici holland kakaópor
És még:
- szilva
- fahéj
- 1 ek nádcukor
Fogj egy piteformát, és béleld ki sütőpapírral. A szilvát magozd ki, és vágd negyedekre. Héjával lefelé rakd ki a piteforma alját a szilvával, szórd meg a nádcukorral és fahéjjal ízlés szerint.
A tészta hozzávalóit a kakaópor kivételével keverd össze a leírt sorrendben, majd felét öntsd a szilvára.
A másik felébe keverd bele a kakaóport és öntsd a sárga tésztára.
Süsd 180 C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig. Picit hagyd hűlni. és borítsd egy megfelelő méretű tányérra, vedd le a sütőpapírt, hogy a gyümölcsös rész is ki tudjon hűlni. Ízlés szerint fahéjas porcukorral megszórva tálald.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése