- 375 ml víz
- 1 kk cukor
- 2 kk só
- 1 ek olívaolaj
- 250 gr búzaliszt
- 250 gr teljes kiőrlésű rozsliszt
- 1 tasak porélesztő
A hozzávalókat a leírt sorrendben öntsd a kenéyrsütőgél üstjébe, és süsd meg alapprogramon. A megsült kenyeret borítsd ki, hagyd fél órát hűlni és szeleteld.
P.S: Recept innen.Imádjuk a rozskenyeret, és a házinál nincs is jobb:)
4 megjegyzés:
Kitaláltad a gondolatomat, most jöttem haza a boltból egy csomag rozsliszttel.
Nagyon szép lett
Nem mondod! Alig várom, hogy lássam, nálad mi sül ki belőle!Puszi!!!
SZia!
Nutella helyett (csak mert látom, hogy van a receptben :)) ha van kedved, próbáld ki ezt. Sokkal határozottabb, mégis lágyabb az íze, mint a boltié. (Van ilyen ellentmondás egyáltalán? :))
http://kispadlasszoba.blogspot.com/2010/04/nutella-hazilag.html
Megjegyzés küldése