- 1 kisebb baguette (graham)
- 4 paradicsom
- 1 uborka
- 1 marék magozott, fekete olívabogyó
- 100 gr feta sajt felkockázva
- 2 ek olívaolaj
- pici balzsamecet
- bazsalikom
A bagettet kockázd fel falatnyi darabkákra, tedd a kenyérkockákat egy tűzálló tálba, locsold meg 1 ek olívaolajjal, és grill funkción pirítsd mindkét oldalról őket aranybarnára, majd hagyd kihűlni. A paradicsomot kockázd fel, az uborkát szintén. A kenyérkockákat, a paradicsomot, az uborkát, a fetát és az olívabogyót tedd egy tálba, szórd meg apróra vágott bazsalikommal, és a maradék 1 ek olívaolaj és a balzsamecet keverékével, forgasd jó alaposan össze és tálald.
P.S: Forrás: BBC Good Food Magazine, 07/2006, pici változtatásokkal.
2 megjegyzés:
Nagyon guszta.
Isteni
Megjegyzés küldése