- 250 gr vaj/margarin
- 250 gr cukor
- 1 vaníliás cukor
- 4 tojás
- 250 gr liszt
- 2 kk sütőpor
- 100 gr mazsola
- rum aroma
- 1 kk fahéj
- porcukor
A vajat keverd símára a cukorral és a vaníliás cukorral. Add hozzá a tojásokat és a sütőporral elkevert lisztet, a mazsolát, rum aromát és a fahéjat. Öntsd vajazott-lisztezett kuglófformába, és süsd 170 C-ra előmelegített sütőben nagyjából egy órácskát. Hagyd kihűlni és porcukorral megszórva tálald.
Recept a Dr. Oetker Sütőporos zacskóról származik. Marko kedvéért készítettem, mert imádja a mazsolát. Finom lett, gyorsan elfogyott:)
2 megjegyzés:
Szép, formás
Gyönyörű! :)))
Megjegyzés küldése