- 250 gr teljes kiőrlésű liszt
- 250 gr túró
- 3 ek natúr joghurt
- 4 púpos ek kókuszolaj
- só (ki mennyit szeret, nagyjából 1 csapott kk)
- 1 tojás a kenéshez
- tetejére magvak
Hát ezen sem kell sokat magyarázni, összegyúrod, ujjnyira nyújtod (tehát ne túl vékonyra), szaggatod, sütőpapírra teszed, lekened tojással és megszórod magvakkal. 180-200 C-ra előmelegített sütőben szép aranybarnára sütöd (kb.20-25 perc alatt).
Sütőbe kerülés előtt:) |
P.S: Gabi általános iskolás osztálytársam, a recept az övé, és szuper!Köszönet érte!Magvak terén én általában fenyőmagvas saláta magkeveréket szoktam venni, egy zacskó kb. 120 ft a Sparban, és kb. pont elég egy adag pogácsa tetejére
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése