12/18/2014

Karácsonyi sziluettes könyvjelző


Sziasztok kedveseim!

Most rám nem jellemző módon a blog profiljától eltérő tartalmat fogok Veletek megosztani, azt is elmondom, hogy miért. Közeleg a Karácsony, és ilyenkor együtt vagyunk, nagyokat beszélgetünk, jókat eszünk, és egyszerűen csak jól érezzük magunkat és élvezzük egymás társaságát, az ünnep meghittségét. Vannak kötelező kellékek is, mint például a karácsonyi zene, a karácsonyi illatok, és apró, kedves ajándékok a fa alatt. Nálunk ez nem a pénzköltésről szól, hanem igyekszünk olyan ajándékokat készíteni egymásnak, amiben benne van a szívünk és a lelkünk. 

Idén karácsonyi könyvjelzőt készítettem a gyerekek sziluettjével, és nekem tetszik!Ha még mindig nem teljes a listátok az ajándékok terén, remélem, kedvet kaptok az elkészítéséhez.

Tulajdonképpen ez annyira egyszerű, hogy bárki el tudja készíteni, nem kell hozzá nagy képszerkesztő tudás sem, csak a www.ribbet.com weboldal (imádom!!!!), profilból fotózott képek a "célszemélyekről" (lehetőleg fehér háttérrel) és már viheted is nyomtatni és lamináltatni. Voila!

1. Először is töltsd fel a profil fotót a www.ribbet.com oldara
2. Menj az Effects-en belül a Sandbox effects-re, és ott keresd meg az "Adjustable threshold"-ot. Játsz a fehérekkel, feketékkel, amíg szépen körbe nem rajzolódik a sziluett.

3. Ezután szintén az Effects-en belül keresd meg a Doodle-t, állíts az ecset színét feketére, és fesd be a fehéren maradt területeket. (ugyanígy, a felesleges fekete részeket pedig úgy tudod eltüntetni, ha az ecset színét fehérre változtatod, és átfested a nem kívánt részeket.
Volia! Már készen is vagy! Ezután már csak annyi van hátra, hogy a Create Collage menüponton belül kiválasztod a számodra szimpatikus kollázs formát, beletöltöd a képeket, elmented, és már nyomtathatod is ki!Hát ez ennyire egyszerű!

A "lógókat" pedig ez alapján a videó alapján készítettem:


Puszi mindenkinek, és kellemes ünnepi készülődést

Nincsenek megjegyzések: