- 1 üveg meggybefőtt a levével
- 1 doboz ananászbefőtt a levével
- 2 db banán
- 3 db mandarin
- 2 db narancs
- 4 db kivi
- 100 gr blansírozott mandula
- 1,5 l Sangria
- 2 púpos ek porcukor
- 1 kk mézeskalács fűszer
A gyümölcsöket darabold össze, és tedd egy nagyobb tálba. Add hozzá a befőtteket levével együtt, a mandulát, és öntsd fel az egészet a Sangriával. Add hozzá a porcukrot és a mézeskalácsfűszert, és jó alaposan keverd össze. Tálalás előtt minimum 12 órára tedd be a hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek.
P:S: ha héjas a mandula, csak öntsd le forró vízzel, hagyd ázni picit,és utána a héja simán lejön róla 😉
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése