12/13/2021

Karácsonyi Sangria


  • 1 üveg meggybefőtt a levével
  • 1 doboz ananászbefőtt a levével
  • 2 db banán
  • 3 db mandarin
  • 2 db narancs
  • 4 db kivi
  • 100 gr blansírozott mandula
  • 1,5 l Sangria
  • 2 púpos ek porcukor
  • 1 kk mézeskalács fűszer

A gyümölcsöket darabold össze, és tedd egy nagyobb tálba. Add hozzá a befőtteket levével együtt, a mandulát, és öntsd fel az egészet a Sangriával. Add hozzá a porcukrot és a mézeskalácsfűszert, és jó alaposan keverd össze. Tálalás előtt minimum 12 órára tedd be a hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek.

P:S: ha héjas a mandula, csak öntsd le forró vízzel, hagyd ázni picit,és utána a héja simán lejön róla 😉

Nincsenek megjegyzések: