4/20/2009

Tonhalas rizssaláta



  • 2 bögre rizs
  • 0,5 póréhagyma
  • 2 tonhal konzerv
  • 2 paradicsom felkockázva
  • 1 marék zöld olívabogyó
  • 4 nagyobb csemegeuborka felkockázva
  • ecet
A rizst főzd meg, majd öblítsd le hideg vízzel. Amikor kihűlt, keverd bele a lecsöpögtetett tonhalat, az apróra vágott póréhagymát, a paradicsomot, csemegeuborkát és az olívabogyót. Ízesítsd sóval és pici ecettel, forgasd össze, és már kész is.
P.S: Imádom ezeket a salátákat, mert előre el lehet őket készíteni, és így munka mellett ez sokat számít. A lényeg, hogy extra gyorsan megvan, és mindig van főtt kaja az asztalon:) Mindez mellé még finom is:) Azt hiszem, most sorozatban fogom gyártani az ilyen jellegű kajákat:)

Nincsenek megjegyzések: