- 2 bögre rizs
- 0,5 póréhagyma
- 2 tonhal konzerv
- 2 paradicsom felkockázva
- 1 marék zöld olívabogyó
- 4 nagyobb csemegeuborka felkockázva
- só
- ecet
A rizst főzd meg, majd öblítsd le hideg vízzel. Amikor kihűlt, keverd bele a lecsöpögtetett tonhalat, az apróra vágott póréhagymát, a paradicsomot, csemegeuborkát és az olívabogyót. Ízesítsd sóval és pici ecettel, forgasd össze, és már kész is.
P.S: Imádom ezeket a salátákat, mert előre el lehet őket készíteni, és így munka mellett ez sokat számít. A lényeg, hogy extra gyorsan megvan, és mindig van főtt kaja az asztalon:) Mindez mellé még finom is:) Azt hiszem, most sorozatban fogom gyártani az ilyen jellegű kajákat:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése