- 2 kis csomag babapiskóta
- tej
- 1 zacskó vaníliás tejszínhabpor (ha nincs, jó a síma is)
- 3 ek porcukor
- 1 kis tejföl
- 400 gr eper
A vaníliás tejszínhabport készítsd el a tasakon lévő utasízás szerint. Keverd hozzá a tejfölt és a porcukrot. A megmosott, lecsepegtetett eper felét turmixold össze, a másik felét vágd darabokra. A piskótákat vágd kockákra, majd mártsd a tejbe (éppenhogy csak, nem kell eláztatni). Üvegtálkákba kedz rétegezni: egy sor babapiskóta, egy sor vaníliás krém, egy sor eperszósz, és darabolt eper. Addig folytasd, amíg el nem fogynak a hozzávalók.Jól behűtve, menta levelekkel díszítve tálald.
P.S: Innen inspirálódtam, persze megint változtattam is rajta.Nagyon finom, csupa krém, csupa eper, igazi nyári desszert. Csodás édesség percek alatt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése