8/01/2014

Balzsamecetes mustáros pác csirkemellhez

Mint ahogy a salátának a lelke az öntet, a húsé a pác. Csodákra képes:) A kedvenc mediterrán fűszereimet vegyítettem egy kis olívaolajjal és balzsamecettel. Ha már unjátok a hagyományos csirkét, próbáljátok ki bátran!


  • 2 ek balzsamecet
  • 2 ek dijoni mustár
  • 1 kk oregano
  • 1 kk bazsalikom
  • 0,5 kk kakukkfű
  • 0,5 kk só
  • 0,5 kk vegeta
  • 40 ml extra szűz olívaolaj

Az összes hozzávalót keverd krémesre, majd öntsd rá a felkockázott csirkemellre. Jól forgasd össze az egészet, hogy a pácból mindenhova jusson. Én ezt este csinálom, másnap csak megsütöm. Kb. 500 gr húsra való adag.

Nincsenek megjegyzések: