![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-XbKsjlGlNy7vHpLakdvJGgqLcjMjGyEc5q9xbOgpOU6wqG_vFTvoxa8Qmboa4Fl4eik8r7jW2bWGfcUGLhLLR0tIFd97uP_qBQC4OdAAIc8fVb_z-PAvx9Ok7_GRlZEEJm4qHbr8cN40/s400/grasak.jpg)
- 1 kg zöldborsó
- 2 sárgarépa
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- vegeta
- őrölt piros paprika (elhagyható)
- bors
- pici olaj
Az apróra vágott hagymát dinszteld meg egy pici olajon a felkockázott sárgarépával együtt, majd dobd rá a zöldborsót (akár fagyasztottat is). Önts alá kb 2/3 bögrényi vizet, és dinszteld addig, amí a zöldborsó meg nem puhul (szükség szerint pótold az elpárolgott vizet). A vége felé add hozzá a vegetát, borsot és az őrölt pirospaprikát (én paprika nélkül csináltam), és várd meg, hogy a folyadék teljesen elpárologjon. És kész:)
P.S: Carlosom egyik kedvenc körete, néha szoktam még belekockázni 2-3 krumplit is, úgy is nagyon finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése