8/25/2008

Tonhalas fussili


  • 500 gr fussili tészta
  • 500 gr paradicsom
  • 300 gr tonhalkonzerv
  • 150 gr fekete olívabogyó
  • origano
  • pár csepp citromlé
  • olívaolaj
Tedd fel a tésztát főni forró vízbe, amibe tettél pár csepp olívaoljat és egy pici sót. Amíg a tészta fől, apróra darabold fel a paradicsomot, és a tonhalat. A megfőtt tésztát szűrd le, most át hideg vízzel, öntsd egy nagyobb tálba, keverd hozzá a paradicsomkockákat, a tonhalat, adj hozzá pár csepp olívaolajat, citromlét, fűszerezd sóal és origanoval. Jól forgasd össze, tedd a hűtőbe, és fél óra múlva tálalhatod is.
P.S: Ez nagyon gyorsan kész van, igazi nyári tésztasaláta:)

Nincsenek megjegyzések: