8/28/2008

Ajváros pite


  • 4 tojás
  • 1 bögre joghurt
  • 0,5 bögre olaj
  • 15 ek liszt
  • 1 sütőpor
  • 4 ek ajvár
  • 1 kk só
  • szezámmag


A hozzávalókat a leírt sorrendben összekevered, tetejét megszórod szezámmaggal, vajazott, lisztezett tepsibe öntöd, és 200 C-on sütöd kb 20 percet.

P.S: 3 perc alatt összedobtam, amíg sült, készült hozzá a saláta és a sajttál. Gyorsan el is fogyott vacsorára:)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kipróbáltam!Finom és nagyon könnyű elkészíteni. Köszi a receptet :) Jutkity

Eva írta...

Jutkityom, örülök, ha ízlett Nektek!!!Puszi az én frendicámnak!