Amikor nincs időm sokat pepcselni a konyhában, mégis ennénk valami finomat, akkor szoktam ezt a megoldást választani. Nagyon egészséges, mert nincs benne egy gramm hozzáadott zsiradék sem, és nagy előnye, hogy kedvünkre variálhatjuk, hogy mi kerüljön bele. Hogy mibe? Hát egy jó nagy sütőzacskóba (ezt a trükköt is természetesen Anyutól lestem el:))Az én sütőzacskómba a következők kerültek:
P.S: Nagyon finom, és egyáltalán nem száraz, mert a hús is, és a zöldségek is engednek egy kis levet, és mindez szépen összesül. Persze lehet más fajta húst és zöldségeket is használni, szabadon lehet variálni, ettől jó az egész:)Áldom azt az embert, aki kitalálta a sütőzacskót, tényleg szuper!
- 3 db csirkecomb
- 3 szelet karaj
- 1 fej karfiol
- 4 közepes krumpli
- 1 hagyma
- 500 gr zöldborsó
- só
- bors
- olasz fűszerkeverék
- vegeta
P.S: Nagyon finom, és egyáltalán nem száraz, mert a hús is, és a zöldségek is engednek egy kis levet, és mindez szépen összesül. Persze lehet más fajta húst és zöldségeket is használni, szabadon lehet variálni, ettől jó az egész:)Áldom azt az embert, aki kitalálta a sütőzacskót, tényleg szuper!
1 megjegyzés:
A sütőzacskó szuper dolog, én is nagyon szeretem. Ha nem diétásat készít az ember, egy kis bor is mehet bele, nagyon fel tud dobni egy-egy ételt. Sőt, én még megszurkált vagy felezett citromot is szoktam a zacsiba dugni, így nem szárad kis az amúgy sovány husi.
Megjegyzés küldése