3/07/2010

Gyönyörű díjat kaptam!


Latsia, Belly, Gizike és Kata is megajándékozott engem ezzel a gyönyörű díjjal. Mindíg meghatódok, amikor díjat kapok, mert valahol visszaigazolást kapok, hogy jó az, amit csinálok, hogy esetleg egy-egy jó recepttel hozzájárulhatok egy családi ebédhez, és egyáltalán, a sütés-főzésre, fotózásra, blogírásra fordított idő így sokszorosan visszatérül. Arról nem is beszélve, hogy mégha legtöbben személyesen nem is ismerjük egymást, de napról napra bekukkantunk egymás konyhájába, ami - ha nagyon őszinték akarunk lenni -többet árul el rólunk, mint gondolnánk:). És mint azt a díj címe is mondja,ezáltal oda-vissza részesei leszünk egymás életének:) Nagyon köszönöm, lányok, még egyszer, hogy gondoltatok rám! És most következzen az én listám - ide azok kerülnek, akiket rendszeresen olvasok, és nagyon szeretem, amit és ahogyan csinálják:)Mindegyiküket másért szeretem, de egytől egyig mindannyian különlegesek, egyediek, fantasztikus dolgokat művelnek a konyhában, és inspirálóan hatnak rám:)


Természetesen a felsoroltakon kívül még egy csomó gasztro blog van, ahova szeretek bepillantani, de a fentieknél talán nincs is olyan post, amit kihagytam volna:)

7 megjegyzés:

Ottis írta...

Szia, most látom, hogy én is a díjazottak között vagyok.Nos én is díjaztalak pár nappal ezelőtt ezzel a díjjal,tehát az érzés kölcsönös!Köszönöm!

Ági, aki főz írta...

Köszönöm szépen! Nagyon szép az új háttered!

Láttad, hogy lesz Szabadkán könyvbemutató? Szívesen találkoznék veled.

Marija írta...

Hvala puno Eva!!! <3

Dragana Pušica - Moje Grne blog írta...

Hvala ti puno draga moja!

Chef Viki írta...

Köszönöm Évi! Drága vagy :-))

Köszönöm!

Вера írta...

Hvala draga!

Gizi írta...

Nagyon köszönöm neked!!!! Olyan jó volt olvasni a soraidat, és mindenben igazad van. Én is szívesen jövök naponta hozzád!!