1/23/2015

Bacone göngyölt paradicsomos-fokhagymás csirkemell



  • 500 gr csirkemell
  • bors
  • 2 ek paradicsomszósz
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 5 ek extra szűz olívaolaj
  • 1 kk csirkefűszer /vegeta
  • 0,5 kk szárított bazsalikom/oregano
  • szeletelt bacon


Egy tálkába tedd bele a paradicsompürét, add hozzá a zúzott fokgagymát, a csirkefűszert/vegetát, szárított bazsalikomot és vagy oregánót, majd az olívaolajjal keverd krémessé. A csirkemellet szeleteld fel, és kend meg a szósszal minden oldaról. Tekerd be a hússzeleteket baconbe, és tedd tűzálló tálba.180C-ra előmelegített sütőben süsd kb. 40 percig. Félidőnél fordítsd meg, hogy mindkét oldalról szépen átsüljön a hús. 

Recept innen kipróbálva, kicsit átalakítva. Nagyon finom



Nincsenek megjegyzések: