Pofonegyszerű finomság, mindenkinek aki szereti a halat:)
- 6 pisztráng
- olívaolaj
- só
- bors
- 1 nagy csokor petrezselyem
- 3-4 citrom
- vaj
Mielőtt a sütőbe kerültek volna:) |
A konyhakész pisztrángokat mosd meg, itasd fel a nedvességet konyhai papírtörlővel. A halat irdalt be minden oldalról, olívaolajjal és sóval. borssal jó alaposan dörzsöld be. A Hasüregbe tegyél apróra vágott petrezselymet, és citromkarikákat, és tedd a halakat fóliával bélelt tepsire. A tetejükre reszelj egy kis citromhéjat, tegyél rájuk vajdarabkákat, melléjük még egy-két fél citromot, és mehet a 200 C-ra előmelegített sütőbe. Én mindkét oldalról kb. 15-15 percig sütöttem. Citromlével meglocsolva tálald.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése