1/07/2015

Sült pisztráng egyszerűen


 Pofonegyszerű finomság, mindenkinek aki szereti a halat:)

  • 6 pisztráng
  • olívaolaj
  • bors
  • 1 nagy csokor petrezselyem
  • 3-4 citrom
  • vaj


Mielőtt a sütőbe kerültek volna:)
A konyhakész pisztrángokat mosd meg, itasd fel a nedvességet konyhai papírtörlővel. A halat irdalt be minden oldalról, olívaolajjal és sóval. borssal jó alaposan dörzsöld be. A Hasüregbe tegyél apróra vágott petrezselymet, és citromkarikákat, és tedd a halakat fóliával bélelt tepsire. A tetejükre reszelj egy kis citromhéjat, tegyél rájuk vajdarabkákat, melléjük még egy-két fél citromot, és mehet a 200 C-ra előmelegített sütőbe. Én mindkét oldalról kb. 15-15 percig sütöttem. Citromlével meglocsolva tálald.

Nincsenek megjegyzések: