3/22/2009

Rafaello 2



  • 1,5 dl víz
  • 250 gr cukor
  • 1 margarin (250gr)
  • 250 gr kókuszreszelék
  • 200 gr tejpor
  • kókuszreszelék a forgatáshoz
  • pörkölt mogyoró
A vizben felolvasztod a cukrot, langyosra hűtöd, majd belekevered a margarint, a kókuszreszeléket és tejport. A masszát éjszakára tedd be a frizsibe, majd másnap formálj belőle golyókat, mindegyik közepébe nyomj egy-egy pörkölt mogyorót, hempergesd meg őket a kókuszreszelékben, és tedd őket papírkosarakba.
P.S: Recept innen, pici módosítással. Carlosom, drágám szülinapjára készültek. Imádom,mert jó előre el lehet készíteni, ugyanolyan finom napok múlva is. Hópehely könnyűségű pici golyók, a közepükben ropogós mogyoróval, isteni finomak.És amilyen finomak, olyan gyorsan fogynak:), ha többen vagytok, bátan mehet belőle a dupla adag!

Nincsenek megjegyzések: