- 1 kg zöldborsó
- 2 sárgarépa
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- vegeta
- őrölt piros paprika (elhagyható)
- bors
- pici olaj
Az apróra vágott hagymát dinszteld meg egy pici olajon a felkockázott sárgarépával együtt, majd dobd rá a zöldborsót (akár fagyasztottat is). Önts alá kb 2/3 bögrényi vizet, és dinszteld addig, amí a zöldborsó meg nem puhul (szükség szerint pótold az elpárolgott vizet). A vége felé add hozzá a vegetát, borsot és az őrölt pirospaprikát (én paprika nélkül csináltam), és várd meg, hogy a folyadék teljesen elpárologjon. És kész:)
P.S: Carlosom egyik kedvenc körete, néha szoktam még belekockázni 2-3 krumplit is, úgy is nagyon finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése