6/09/2009

Csirkemell tejfölös-gombás szósszal és párolt zöldséggel


  • 0,5 kg csirkemell
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek mustár
  • 250 gr gomba
  • 50 gr vaj
  • 1 csapott ek fűszerkeverék
  • olívaolaj
  • bors
  • mexikói zöldésgkeverék
A zöldségkeveréket párold meg, a csirkemellet pedig vágd vékony, hosszúkás szeletekre, és főzd 15 percig forró, sós vízben. Egy serpenyőben olvaszd fel a vajat, párold meg rajta a gombát, majd add hozzá a tejfölt, mustárt, és a fűszerkeveréket (én pici Vegetát és petrezselymet használtam). A zöldségeket szedd tányérra, helyezd rá a csirkemell csíkokat, és öntsd le az egészet a tejfölös-gombás öntettel.

Nincsenek megjegyzések: