3/09/2010

Meggyes brownie



  • 150 gr étcsoki
  • 100 gr vaj
  • 100 gr cukor
  • 100 gr meggy
  • 100 gr liszt
  • 0,5 kk sütőpor
  • 2 tojás
  • csipet só
A vajat és a csokit olvaszd fel gőz fölött. Közben a tojásokat keverd mixerrel habosra a cukorral, add hozzá a sütőporral elkevert lisztet, egy csipet sót, a megolvadt csokis-vajas keveréket, jól keverd össze, majd legvégül forgasd bele a meggyet. Egy kisebb, vajazott-lisztezett tepsibe öntsd bele az elkészült masszát, és süsd 170 C-on addig, amíg a teteje enyhén be nem repedezik (nekem ez olyan 30 perc körül volt).
P.S: A recept a Femina oldaláról származik. Egyszerű, gyors és finom. Jó sok tejszínhabbal tálalva ettük:)

3 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Reggel fél 8. Én meg már jelentkezem egy szelet süteményért :-))

Isteni lehetett! Műsorra is vettem!

Eva írta...

Chef Viki, küldöm a sütit a reggeli kávé mellé:)Puszi!

Lizann írta...

Nagyon jó ez a recept kipróbáltam, csak a képek nem lettek jók... Köszi!