- 1 zacskó fagyasztott zöldbab (450 gr)
- 1 csokor petrezselyemzöld
- extra szűz olívaolaj
- só
- citromlé
- 2 dl sűrű natúr joghurt
- só, fokhagymagranuláum
- 1-2 ek extra szűz olívaolaj
- 1 kk sumak
A zöldbabot főzd meg, szűrd le, tedd egy tálba. Adj hozzá 1-2 löttyintésnyi olívaolajat, sót, locsold meg a citromlével, és jó alaposan forgasd össze, hagyd hűlni. keverd hozzá az apróra vágott petrezselymet is. A joghurtot keverd össze a sóval (ízlés szerint) és a fokhagyma granulátummal. Locsold a zöldbabra. Közben 1-2 ek olívaolajat melegítsd meg, add hozzá a sumakot, keverd össze, és ezt pedig locsold a joghurtra. Kész is!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése