- 3 közepes cékla
- 1 ek extra szűz olívaolaj
- só
- 2 ek gránátalmaszirup/balzsamecet
- citromlé
- 100 gr rukkola
- 1 ek olívaolaj
- 1/2 citrom leve
- só
- 80 gr feta
- 1-2 főtt tojás
A céklát hámozd meg, főzd puhára. Ha kész, kockázd fel, locsold rá az olívaolajat, gránátalmaszirupot/balzsamecetet. Sózd ízlés szerint, és locsolj rá citromlevet. A rukkolát egy külön edénybe tedd, locsolj rá olívaolajat, citromlevet és adj hozzá egy kis sót, forgasd össze. Egy tányérra tedd a rukkolát, rá a céklát, arra pedig a felkockázott fetát. Szeletekre vágott főtt tojással (esetleg gránátamamaggal) díszítve tálald.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése