- 4 alsó és felső csirkecomb
- 300 gr gomba
- őrölt piros paprika
- vegeta
- só
- bors
- 1 tojás
- 1,5 dl tej
- 1,5 dl víz
- 100 gr liszt
- petrezselyem
- 1 fej hagyma
- pici olaj
A csirke felső és alsó combokat dörzsöld be őrölt pirospaprikával, pici vegetával, sóval, borssal. Egy mélyebb tűzálló tál alját kend meg egy pici olajjal, majd fektesd bele a csirkecombokat, és a megtisztított gombafejeket. Fedd be fóliával, majd tedd be a 200 C-ra előmelegített sütőbe olyan 30 percre. Közben a tojást keverd el a vízzel, tejjel, és a liszttel, majd add hozzá az apróra vágott petrezselymet, a hagymát pedig karikázd fel. A csirkecombokat ved ki a sütőből, és öntsd rá a tésztát (nem kell, hogy teljesen befedje a húst). A tetejét szórd meg a hagymakarikákkal, és süsd, amíg a tészta szép aranybarnára nem sül.
1 megjegyzés:
Hihi...nálad a csirke sült tésztában, nálam a debreceni:) Ez is fincsi lehetett!
Megjegyzés küldése