1/20/2010

Kreatív blogger díj


Gizi, Ms. Poppy és Deedee ajándékozott meg Kreatív blogger díjjal. Lányok, nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám! Igaz, egyszer már elárultam 7 dolgot magamról, de azért szívesen elárulok még hetet:)

1. Mint tudjátok, augusztus 15-én megszületett a kisfiunk, Marko. Egyébként bár augusztus 29-re voltam kiírva, előre tudtam, hogy a kisfiam oroszlán lesz, és azt is, hogy szombaton fog születni, mint az anyukája és az apukája:)

2. Szívesen szülnék még két bébit:))), mert hihetetlenül boldog tudok lenni, amikor a kisfiam rámmosolyog, vagy amikor szorongatja a kezem, vagy amikor kerekeket kacarászik, amikor a nyakát puszilgatom.

3. A horoszkópom szűz, skorpió aszcendenssel. Jaj nekem egy kos férjjel, és egy oroszlán gyerekkel:)))Bár nem vagyok tipikus szűz, nem vagyok egy félénk, sem túl precíz típus (pl. útálok jelentéseket írni, és más, kreativitást mellőző dologgal foglalkozni), viszont a pénzzel nagyon jól bánok, és nem rettenek meg semmitől sem:)Egyébként a kínai horoszkópban majom vagyok, csakúgy, mint az én drága férjem, Carlos, és az Anyukám is:)

4. Már kislány koromban készítettem saját "szakácskönyvet": egy nagy kockás füzetbe beragasztgattam kategóriák szerint a különböző újságokból kivágott recepteket, amelyikhez nem volt kép, ahhoz külön még azt is kerestem. Valahol még megvan otthon, elő fogom bányászni hamarosan:)

5. Sok kedvenc szakácskönyvem van, de van pár régi, megsárgult is köztük, amik a nagymamámé voltak, ezek különösen kedvesek számomra, és mindíg elérzékenyülök, amikor egy egy recept mellett megtalálom az adott recepthez kapcsolódó saját kézzel írt megjegyzéseit.

6. Szeretem a multikulturalizmust és a multinacionalizmust, nincs is ennél izgalamasabb dolog (csak egy vegyes házasság:)))!Meggyőződésem, hogy a jószándékú, nyitott emberek tudnak együtt élni, és nem pedig egymás mellett.

7. Nem tudok ellenállni a szép cipőknek és táskáknak, általában párban veszem őket, és a tőkéletes az, ha még van hozzá illő óra és öv is ugyanabból az anyagból:)))(Ehhez kapcsolódóan elég vicces story volt, amikor Carlos erősen pedzegette, hogy költözzünk össze, mondtam, hogy dehát nálad nincs is hely a cipőimnek! Másnapra vett egy hatalmas szekrényt, amiben még a táskáimnak is volt egy külön fakk:))) Azóta is jókat mosolygunk ezen:)

Hát, tőlem egyelőre ennyi, a díjat ebben a körben visszaajándékozom azoknak, akik megörvendeztettek vele: Gizike, Ms Poppy, és Deedee.

Puszi mindenkinek

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

"A horoszkópom szűz, skorpió aszcendenssel.(...) Egyébként a kínai horoszkópban majom vagyok."
Tán az én blogom???:DDD leszámítva, h épp most várom csemetémet...Aki minden valószínüséggel oroszlán lesz...:DDD Ritkán járok erre, a'medeno srce'miatt kerültél be egykor a könyvjelzők közé (névnapom alkalmából sütöttem meg kollégáimnak), de ezek után biztosan gyakrabban kukkantok majd be... S még nem jártam utána, mitől a szerb vonzódásod, a dolog nálam is megvan (na jó, azért nálam crna gora a nyerő ...:)))) Tsók gyönyörü gyermekednek!!! További jó blogolást!!!
renja Felvidékről

Flat Cat írta...

Tündéri szép, aranyos a kisfiad!!! :)
( egyébként nálunk is külön szekrény kell a cipőimnek, de oda a táskáim már nem férnek be... :)

Kata írta...

Éva, ez a gyerek ha lehet, még szebb, mint volt:))) Úúúgy meg tudnám gyömöszölni!!

Más: belenéznék a táskádba:) http://katakonyha.blogspot.com/2010/01/mit-rejt-taskam.html

Ms. Poppy írta...

Nem tudom, hogy nézted-e a Szex és New York mozifilmet, de a 7. pontról abszolút az jutott eszembe.:)
Köszönöm, hogy leírtad magadról ezeket és a 'vissza- díjat is'!:P
Nagyon szép kisfiatok van, és biztos vagyok benne, hogy nagy szeretetben cseperedik.
Szép napot!

Chef Viki írta...

Gyönyörű a kis oroszlán :-)))

A 7. pont de édes!

Gizi írta...

Jó volt kicsit megismerni. Márkó egy tünemény!!!! Gyönyörű kisfiú!!!! millió puszit küldök neki, kérlek adjad át, egy jó kis dögönyözés kíséretében!!:)

Eva írta...

Renja, akkor mi rokon lelkek vagyunk:)))Kívánom, hogy teljen sok sok örömötök a piciben, és élvezd az anyaság minden pillanatát, hidd el, csodás érzés!Crna Gora nálam is nyerő!!!Puszi!

Eva írta...

Flat Cat, köszi!Igen, cipő és táska mánia, mi csajok már csak ilyenek vagyunk, a pasik pedig elnézik nekünk, mert azt azért szeretik, ha stílusosak vagyunk:)Puszi

Eva írta...

Kata, köszi szépen! Markot kölcsönadom egy kis gyömöszölésre:)
Óriáspuszi Neked!

Eva írta...

Ms. Poppy, igen, ez nekem is eszembe jutott:)))Más: jól láttam, hogy nem tudok megjegyzést írni nálad a blogban? Mert belekukkantank a táskádba:)

Eva írta...

Chef Viki, köszönöm, hát ha még tudnád, hogy milyen kis huncut már most! Te Jó Isten, mi lesz még később!!!Puszi Neked!

Dragana Pušica - Moje Grne blog írta...

Mamin medenjak :))))