7/03/2009

Pesto szószos mozarellás hús


  • 4 szelet sertéscomb (200 g /db)
  • 2 nagy paradicsom
  • 250 gr mozarella
  • 4 ek olívabogyó
  • bors
  • olívaolaj
  • 8 ek pesto szósz
A paradicsomot, olívabogyót, mozarellát vágd karikákra, majd a hús szeleteket sózd, borsozd, majd mindkét oldalát a húsnak süsd 4 percig egy pici olívaolajon. A sütőt melegítsd elő 220 C-ra, a tepsit kend meg olívaolajjal, és tedd bele a húst. Mindegyik szeletet kend meg a pesto szósszal, helyezd rá a paradicsomkarikákat, a felszeletelt olívabogyót, és helyezd rá a mozarella szeleteket is. Mehet az egész be a sütőbe, süsd addig, amíg a mozarella meg nem olvad, és szép aranyszínűre nem sül a hús szeletek tetején.
P.S: Hú, ez valami isteni finom lett! És percek alatt megvan:)

1 megjegyzés:

Ottis írta...

Nézz be hozzám is kérlek, vár egy meglepetés: http://ottisfoz.blogspot.com/2009/07/dij.html