- 0,5 kg zöldbab
- petrezselyemzöld
- 2 fej hagyma
- 3 ek olívaolaj
- ecet ízlés szerint
A zöldbabot tisztítsd meg és vágd apróbb darabokra, majd sós vízben főzd puhára. Csöpögtesd le, hagyd hűlni, majd keverd össze a karikára vágott vöröshagymával, az olívaolajjal és az ecettel. Szórd meg petrezselyemzölddel, és jól forgasd át. Behűtve tálald.
4 megjegyzés:
Ez jó kis étel, ráadásul fogyókúrás is:) (remélem, még nem fogytál le teljesen...) Kívánok neked minden jót, úgy rémlik, hajrában vagy:))
Kata, drága vagy, hogy így számon tartasz, nagyon jól esik:) Igen, mostmár csak pár hét, finishben vagyunk:)Kérem a szorításokat és a pozitív hullámokat:)
Már elkezdtem szorítani érted, a pozitív hullámok pedig nálam alaphelyzetben mennek mindenki felé, főleg akit kedvelek:))
Köszönöm nagyon, leginkább olyan 2 hét múlva küldd őket hatványozottabban:))) Hatalmas puszi!
Megjegyzés küldése