7/25/2009

Zöldbab saláta



  • 0,5 kg zöldbab
  • petrezselyemzöld
  • 2 fej hagyma
  • 3 ek olívaolaj
  • ecet ízlés szerint
A zöldbabot tisztítsd meg és vágd apróbb darabokra, majd sós vízben főzd puhára. Csöpögtesd le, hagyd hűlni, majd keverd össze a karikára vágott vöröshagymával, az olívaolajjal és az ecettel. Szórd meg petrezselyemzölddel, és jól forgasd át. Behűtve tálald.

4 megjegyzés:

Kata írta...

Ez jó kis étel, ráadásul fogyókúrás is:) (remélem, még nem fogytál le teljesen...) Kívánok neked minden jót, úgy rémlik, hajrában vagy:))

Eva írta...

Kata, drága vagy, hogy így számon tartasz, nagyon jól esik:) Igen, mostmár csak pár hét, finishben vagyunk:)Kérem a szorításokat és a pozitív hullámokat:)

Kata írta...

Már elkezdtem szorítani érted, a pozitív hullámok pedig nálam alaphelyzetben mennek mindenki felé, főleg akit kedvelek:))

Eva írta...

Köszönöm nagyon, leginkább olyan 2 hét múlva küldd őket hatványozottabban:))) Hatalmas puszi!