10/11/2009

Oscart kaptam!


Andi, Ottis, és Gizi leptek meg egy csodás Oscar díjjal, amit ezúton is nagyon köszönök Nekik!Az ilyen jellegű "kedvesség ajándékok" azért jók, mert megerősítik az embert abban, amit csinál, jókedvre derítik, és még több szeretettel és odafigyeléssel válogat és tesz közre recepteket. Ha látatlanban is, de barátságok szövődnek, jobban megismerjük egymást, és ebben rejlik az egész lényege! Láynok, köszönöüm még egyszer, hogy rám gondoltatok! A díjat tovább adnám (függetlenül, hogy kapták-e már vagy sem) Áginak, aki főz:), Katának a Katakonyhából, Szamócának, Oresznek és Fahéj és Feta blog tulajdonosnőjének:) Fogadjátok tőlem szeretettel!

6 megjegyzés:

Ági, aki főz írta...

Köszönöm szépen! Jó az újabb sütőtökös csoda!

Viktoria írta...

Szia, hát nem is tudom mit mondjak... Meglepődtem ám!
Nagyon szépen köszönöm :)!

Szamóca írta...

Eva, melyikünkre gondoltál? Mert az én nevem látom, de Oresz blogját linkelted be? :-)

Eva írta...

Drága Szamóca, nézd el nekem, már korrigáltam, és köszi, hogy szóltál:)Természetesen nem elírás volt a neved, mert Neked is szántam az Oscart:)

Puszi

Kata írta...

Köszönöm szépen, annyira aranyos vagy, hogy rám is gondoltál:)
A "kis Oscar-os" meg tényleg nagyon jó fiú lehet, hogy ugyanazzal a lendülettel hozod a finomságokat mint a születése előtt...

Más: múlt szombaton megsütöttem megint a "mézeset" és a kókuszosodat is, irtó nagy sikerem volt mindkettővel, köszi mégegyszer!

Szamóca írta...

Drága Eva, köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám!
Még sosem kaptam díjat, úgyhogy nagyon örülök neki!