- 3 tojás
- 1,5 pohár cukor
- 1 pohár joghurt
- 1 pohár olaj
- 2 pohár liszt
- 1 sütőpor
- 0,5 kg őszibarack
- porcukor
A tészta hozzávalóit a leírt sorrendben összekevered, a barackokat meghámozod és felszeleteled. A tésztát vajazott, lisztezett tepsibe öntöd, és a tetejére teszed a gyümölcs felét. Beteszed a 200 C-ra előmelegített sütőbe, majd amikor a tészta teteje szilárdulni kezd, kiveszed, és ráteszed a maradék gyümölcsöt is. Meghet az egész vissza a sütőbe, tűpróbáig sütöd. Felszeleteled, és megszórod porcukorral, és már kész is.
P.S: Azért kell a barackot két részletben rápakolni, hogy ne áztassa el a sütit. Ez is - a tőlem megszokott módon:) - nagyon gyorsan elkészül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése