- 150 gr szeletelt gomba (konzerv)
- 200 gr tarhonya
- 250 gr csirkemell
- 100 gr kukorica
- 1 póréhagyma
- 50 gr földimogyoró
- 2 dl tejföl/tejszín
- 50 gr majonéz
- só
- bors
- curry
- fűszerkeverék
A tarhonyát megfőzöd sós vízben, leszűröd, és hagyod hűlni. Közben a csirkemellet is megfőzöd, majd felkockázod. A póréhagymát felszeleteled, a földimogyorót pegid durvára darabolod. Összekevered a tarhonyát, gombát, kukoricát, csirkemellet és a földimogyorót. Sózod, borsozod, megszórod curryvel, illetve más fűszerekkel, amit szeretsz, és összeforgatod. Erre jön a tejföl/tejszín+majonéz keveréke, megint összeforgatod és behűtöd.Ennyi:)
P.S:Forrás: Dobra hrana, Jul 2008. broj 9. Én most a csirkemellet nem főztem, hanem grill serpenyőben sütőttem, előtte grill fűszerekkel pácoltam. Azért is jó, mert nincs neki baja 1-2 nap után sem, és ugyanolyan finom, mint frissen:)
P.S:Forrás: Dobra hrana, Jul 2008. broj 9. Én most a csirkemellet nem főztem, hanem grill serpenyőben sütőttem, előtte grill fűszerekkel pácoltam. Azért is jó, mert nincs neki baja 1-2 nap után sem, és ugyanolyan finom, mint frissen:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése