- 3 tojás
- 0,5 l tej
- 0,75 dl olaj
- 16 ek liszt
Összekevered mixerrel a hozzávalókat, kb. 10 percet pihenteted, majd serpenyőben megsütöd a palacsintákat.
P.S: Mindenkinek van jól bevált, saját palacsinta receptje. Az enyém ez, és magam is meglepődtem, hogy még nem osztottam meg veletek, de valahogy mindíg olyan alap dolognak tűnt:)Nem szoktam bele cukrot tenni, mert van, hogy sós töltelékkel esszük (gombás-sajtos-tejfölös, vagy rikottás-spenótos stb), ha pedig az édes variáció mellett döntünk, a tölteléktől épp elég édes lesz. Olajat a serpenyőbe csak az első palacsinta kisütésénél kell tenni, pár cseppet. A többit már olaj nélkül lehet sütni:)Ugye le se kell tagadnom, hogy a dulce de leche miatt sütöttem ezt az adagot?:))))
4 megjegyzés:
Nagyon guszták a palacsintáid, és a karamell is szuper lehetett hozzá. Elég hosszú idő elkészíteni, de megfogom csinálni, itt nálad olyan guszta. Remélem nekem is sikerül majd.
Eva, nézz be hozzám és ha van kedved, kérlek, válaszold meg!
Gizikém, biztosan sikerülni fog majd, és meg leszel elégedve a végeredménnyel!Nincs ám vele olyan sok munka, mint ahogy első ránézésre tűnik, a krém pedig hihetetlenül finom, majd meglátod:)))Puszi!!!
Megcsináltam, tényleg jó :-)
Jó hogy nincs benne bubis víz, mert az sosincs itthon...
Megjegyzés küldése