- 3 ek karob por
- 3 ek rizsliszt (nálam, de nyugodtan helyettesíthető pl. étkezési keményítővel)
- 1 kk fahéj
- méz vagy édesítő ízlés szerint (nálam 2,5 ek méz)
- 5 dl tej
- esetleg 1 kk kókuszolaj
- kókuszreszelék
Szóval az egész nagyon egyszerű, alig pár perc, és meg is van. Először jó alaposan keverd össze a karobot, a fahéjat és a rizslisztet (vagy az étkezési keményítőt), tedd egy kisebb lábasba, öntsd rá a tejet, és kezd el közepes lángon melegíteni. Állandó kevergetés mellett főzd jó sűrűre, (itt adhatsz hozzá egy kanálka kókuszolajat is a selymesebb ízért-én nem tettem) és picivel mielőtt kész lenne, ízesítsd mézzel/juharsziruppal vagy más édesítővel ízlés szerint. Az elkészült pudingot töltsd poharakba/tálkákba, szórd meg kókuszreszelékkel, és már kész is.