- 2 csomag babapiskóta
- 2 csomag Jaffa keksz (jó helyette bármilyen csoki bevonatú narancsos piskóta tallér)
- 0,5 margarin
- 2 vaníliás puding
- 100 gr csoki
- 150 gr darált keksz
- 6 dl tej
- 80 gr porcukor
- 7 kanál cukor
- narancslé
- 3 zacskó tejszínhabpor
A darált kekszet összekevered a porcukorral, a margarinnal és annyi narancslével, hogy kenhető masszát kapj. A tejhez hozzáadod a cukrot, és megfőzöd benne a két pudingot. Miután kihűlt, két részre osztod. Az egyik részébe belekevered az olvasztott csokit, a másik részt pedig pár kanál felvert tejszínhabbal lazítod. A narancslébe mártogatott piskótákat elhelyezed egy nagyobb jénai aljára, erre kerül a darált kekszes massza, erre a narancslébe mártott Jaffa keksz, erre a vaníilás puding, erre ismét egy réteg narancslébe mártott babapiskóta, majd erre a csokis puding. A tetejét jó sok tejszínhabbal megkened, csokimorzsával díszíted, és jól behűtöd.